Kære klubmedlemmer

Som i måske ved er klubben medlem af kræmmerforeningen der en gang om året holder en Musik og kræmmerfestival på den gamle flyveplads, den hedder nu Ådalen og der holdes en masse forskellige ting på pladsen og det er lige ved siden af stadion.

Vi har som medlem mulighed for at tjene penge til klubben, blot ved at bruge en dag eller to til uddeling af brochure flere steder i kommunen og det er her i kommer ind i billede, så er i hjemme i uge frad. 9 til den 16 så har i mulighed for at optjene timer der så vil udløse beløb til klubben, sidste gang tjente vi 26.000,- kroner, så…

Har du tid og lyst kan du som ung eller som forældre hjælpe nogle timer siger du blot til og jeg udstyrer jeg med et kort (eller selv tager med sammen med børnene), hvor vi/I skal gå og smide i postkasser. Kaqn man være med til rengøring af pladsen lørdag den 23. juli eller søndag den 24. juli fra kl. 09.00 til ca 11.30 tiden vil dette også være en stor hjælp.

Alle over 18 år kan få en tjans i en af barerne, eller sælge indgangs billetter om fredagen den 22. juli eller 24. juli et par timer.

Lørdag den 9 uddeler jeg første gang og hver dag efterfølgende frem til den 16. juli, ring eller skriv hvids dette kunne lade sig gøre og så finder vi en vi en dag sammen.

Med Sportslig hilsen Ulrich – 51271126 eller på mail  

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram